utorak, 26. studenoga 2013.

KRLETKA KAO UKRAS

Da bi ukrasili svoj stan možete koristiti mnoge stvari koji naizgled i nisu baš namijenjene dekoraciji već ima je primarna svrha apsolutno nešto drugo.
Takva jedna slatka stvarčica koju možete iskoristiti na stotine načina je i krletka. Ne trebaju vam nikakve žive ptičice u njoj, već naprotiv, treba vam mnogo toga drugačijeg. No, ako baš želite, može i po koja umjetna ptičica.
U našoj galeriji možete vidjeti na koje sve načine možete iskoristiti krletku. Ako nemate krletku možete je potražiti na sajmovima starina ili u nekim specijaliziranim trgovinama. Kada krenete s dekoracijom, stvar je u tome  krletku stavite u nesvakidašnji kontekst. Pa tako u njoj možete poslagati knjige,koristiti je kao svijećnjak ili lampu. Možete je iskoristiti da u nju postavite biljke ili je možete umotati u lampice i poslagati leptiriće po njoj. Jednako tako odlično izgleda kao luster ili mjesto u kojoj će te skupljati račune. Koristite i razne trakice, čipku, lan, zapravo sve što vam padne na pamet kako bi je dodatno uljepšali. Samo jedno je bitno, ovdje nema ograničenja!




Nema komentara:

Objavi komentar