utorak, 12. studenoga 2013.

GRADSKA CAFFETERIA

Ugostiteljski objekt Caffe bar Gradska Caffeteria i In bar  možete posjetiti na Trgu hrvatskih mučenika 12 u Dugoj Resi.  Mi smo se zavirili u Gradsku Caffeteriju, pošto In bar radi samo od četvrtaka-nedjelje. 

To je prenamjenjen prostor bogate kombinacije klasičnog i modernog interijera. Autor  idejnog rješenja je ujedno i sam vlasnik lokala, koji je iskoristio svoja saznanja prikupljena na brojnim službenim i privatnim putovnjima. Prema vlasnikovoj ideji  namještaj je izradila tvrtka Intermoda iz Čakovca.Korištenisu različiti materijali, skoladno komponiranih nijasi boja i oblika.


Čitav prostor daje toplinu i vedrinu. Dominiraju pastelne nijanse sive i smeđe boje. Uzduž zida pod prozorima proteže se duga tapecirana klupa s mnogo jastučića. Uz nju je postavljeno 5 visokih stolova s odgovarajućim stolicama.



















Tu su još 4 udobna dvosjeda s jastucima cvjetnih uzoraka. Niski crni stolići daju poseban šarm prostoru.Strop tamnije smeđeg tona nosi veći broj visećih pletenih kuglastih svjetiljki koje difuzno ugodno osvjetljavaju ambijent. 



Šank dominira prostorom, a jedinstveni izgled nam daju police koje su ujedno i  izložbeni prostor svih alkoholnih pića koja su u ponudi. Preko dana se najviše poslužuje kava, a navečer osvježavajuća i alkoholna pića.

Tu možemo naći posjetioce svih dobnih skupina, od tinejđera, poslovnih ljudi do penzionera. U skoroj budućnosti na suprotnoj strani ulice radit će se trgovački centar sa tržnicom i Župni dvor. To će privući veliki broj novih gostiju.

Dobitna kombinacija je šarmantno i zanimljivo osoblje, brza posluga i  pristupačne cijene.To je najudobniji i najposjećeniji lokal u gradu

Nema komentara:

Objavi komentar