subota, 12. listopada 2013.

sjajno uređeni mali vrtovi i terase 


Maleno dvorište ili balkon ne znači da je taj prostor neupotrebljiv i da ne može ničemu poslužiti. Dapače, postoje brojna rješenja i mogućnosti kako taj prostor urediti i iskoristiti na najbolji mogući način. Maleno dvorište može dati zeleni 'štih' vašem domu. Na njega možete postaviti bilo koje cvijeće ili biljku ili ga pretvoriti u maleni povrtnjak. 
Druga mogućnost je da ondje napravite blagovaonicu na otvorenom. U tako malom prostoru to će izgledati vrlo intimno, pa čak i romantično. Možete sagraditi visoku ogradu što će dodati više privatnosti za opuštanje ili romantičnu večeru.
Ne dozvolite da vam balkon bude odlagalište kućnog otpada. Dokaz su kako se lijepo i maštovito, a za vrlo malo novca može urediti balkon. Osim što lijepo izgleda, na njemu možete u miru čitati svoje omiljeno štivo, piti kavicu s prijateljicom ili jednostavno sjediti i uživati.


- Balkon je idealno mjesto da uz doručak započnete novi dan- dvije klupe i nekoliko šarenih jastučića pretvaraju balkon u poželjno mjesto za odmor


- Ležaljka na balkonu daje mogućnost opuštenog izležavanja skrivena od pogleda susjeda
Nema komentara:

Objavi komentar