utorak, 29. listopada 2013.

BUDITE SPREMNI ZA NOĆ VJEŠTICA! KAKO NAPRAVITI UNIKATNI UKRASPribližava se Noć vještica, a ako ste od onih koji je vole obilježiti i uređenjem svog doma, predlažemo vam da to napravite na malo drukčiji način. Umjesto bundeve u kojoj gori svijeća, neka vaš dom, balkon ili vrt krasi cvjetna bundeva.Obilježite Noć vještica prikladno, ali uz to i vrlo jednostavno. U šumi ćete pronaći grančice kojima možete ukrasiti stol Odrežite nekoliko grana s bobicama crvenog šipka, a ako ga nema možete pronaći neki od ukrasnih grmova.
Od cvijeća trebaju vam hortenzije, a još ih se može pronaći u bakinom vrtu. 

Sve što imate:
Prije nego se poigrate sa cvjetnim materijalima i jesenskim plodovima, bundevu treba pripremiti.Treba izrezati poklopac na gornjem dijelu bundeve kao što radite svake godine. Poklopac možete ukloniti jer vam neće trebati s obzirom da će njegovo mjesto zauzeti cvjetna kreacija, za koju trebate još i malo mašte.
 Unutrašnjost bundeve morate jako dobro očistiti jer u nju stavljate spužve za cvijeće. Osim toga, ako dobro ne očistite mogu se brzo pojaviti neugodni mirisi. Na bundevi napravite šešir od hortenzija, šiške od šipka, a na kraju sve ukrasite mašnicom.

Nema komentara:

Objavi komentar