utorak, 17. prosinca 2013.

BLAGDANSKI TRENDOVI

Božić 2013. u znaku ukrasa od štrasa, a od boja najviše se traže crvena i srebrna.

Showroom tvrtke Dobar partner na zagrebačkom Žitnjaku već tradicionalno ima najbogatiju ponudu božićnih ukrasa u gradu. Stoga ne čudi da smo se baš tamo zaputili kako bismo doznali koji su ukrasi hit, odnosno koje boje i materijala ove godine ljudi najviše traže i kupuju.

 U trendu je nakit od umjetnog dragog kamenja, tzv. štrasa. Jeleni, kuglice, zvjezdice i mašne koje se mogu staviti na drvce ili aranžman, odnosno za dekoraciju na poklon kutije. Kada je o bojama riječ, Božić 2013. obilježit će, uz uobičajenu crvenu, i kombinacije poput zlatne i srebrne, bijele i srebrne te sive i crne. Također, tražene su i fine srebrno-bež lamete koje se elegantno spuštaju po boru te koje finalno izgledaju kao paučina koja je obavila cijelo drvce, a daje mu dozu romantike.

Ako živite u stanu male kvadrature, ako imate malo dijete ili nestašnog kućnog ljubimca, možete si kupiti samo polovicu bora. To izgleda atraktivno, a svako drvce ima stalak pa ga možete staviti na komodu i prisloniti uza zid.




 Primijetili smo da se kupcima jako sviđaju snježne grude i pahuljice, lagane, bijele, igličaste koje se ne mogu razbiti pa ih možete, osim na bor, vješati i svugdje po stanu. Osim toga, mnogima se sviđa i bor okićen malim lutkama u pamučnoj i filcanoj odjeći. Upotpunjuju ih lizalice i štapovi Djeda Mraza crveno-zelene boje. Pretpostavljam da se ljudima to sviđa jer tako otkrivaju davno zaboravljeno dijete u sebi – objašnjava vlasnica koja nam je otkrila i kako osvježiti stari bor i stari nakit koji imamo kod kuće.



Izaberite jednu od dekorativnih traka od brokata, satena ili ripsa kontrastne boje u odnosu na nakit. Tako ćete istaknuti ono najljepše na nakitu, odnosno prikriti nedostatke. Shvatite to kao ulogu šminke na ženskom licu. Božićnu priču možete upotpuniti i različitim životinjama kao što su medvjedi, sove, ptičice, ježevi, vjeverice.













Nema komentara:

Objavi komentar